Website laten maken Eindhoven

Professionele websites die jou onderscheiden van de rest. In dit digitale tijdperk kun je niet zonder een eigen website. Een vlotte en moderne website is de eerste indruk waar potentiële klanten je op beoordelen.

Website laten maken

Wat houdt het in?

Een professionele website die jouw bezoekers aanspreekt is onmisbaar. Een website bouwen vergt tijd, de vraag is jij er in wilt verdiepen? Zo niet, dan kunnen wij je helpen met een website die bij jou aansluit.

Een website laten maken bij Campfire Media is niet alleen de website zelf. Wij denken met jou mee, wij willen dat jouw bezoekers steeds blijven terugkomen en steeds hogere bezoekersaantallen die tot conversie leiden. Om dat voor elkaar te krijgen moeten we denken aan UX Design (User Experience of gebruikerservaring). Hoe vaak heb jij een website verlaten die maar niet laadt of ziet dat het inhoud nergens op slaat? Onze specialisten gaan samen met jou rond de tafel zitten om er achter te komen wat de wensen zijn van jou en jouw doelgroep.

Wat is een WordPress website?

Wat kan je ermee?

WordPress is een werkomgeving waar je eenvoudig de website kan vormgeven. Het geeft je de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen kan plaatsen, en vervolgens kan opslaan op het internet. WordPress is veelzijdig, je kan er eigenlijk alles mee maken. Door middel van plugins kun je extra functionaliteiten toevoegen. WordPress is snel, gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Het systeem van WordPress wordt constant doorontwikkeld. Hierdoor is WordPress altijd up-to-date en veilig.

WordPress

Hoe wij een website voor jou maken.

Het avontuur duurt ongeveer vier à zes weken om jouw perfecte website bij elkaar te puzzelen. We starten met een kick-off meeting. We leren elkaar beter kennen en kunnen we zien of we de juiste click hebben. We zetten op papier wat je wilt bereiken met de website en hoe we jou verder van dienst kunnen zijn. Zodra dat duidelijk is, doorlopen we de volgende vier fases: strategie, design, development en optimalisatie.

Onze aanpak in een notendop

Strategie

Op basis van onze kick-off meeting stellen we een strategie op. Een plan hoe we jouw doelstellingen gaan behalen. We gaan stap voor stap doorlopen hoe we jouw probleem door middel van de website gaan oplossen.

Webdesign & UX design

In de webdesign fase wordt de vormgeving van de website gemaakt. We stellen de wensen van jouw (potentiële) doelgroep centraal. Je moet de gebruikers van jouw website geven wat ze willen en meer niet. Zij moeten zo effient en zo doelgericht mogelijk hun doel op jouw website kunnen bereiken. Om giswerk en aannames te voorkomen laten we diverse ontwerpen testen door jouw doelgroep en nemen hun feedback mee om de ontwerpen te verbeteren.

Webdevelopment

Bij Webdevelopment of websiteontwikkeling brengen we de website tot leven. We maken elke website op maat met het contentmanagementsysteem WordPress. WordPress is uitgerust met stabiele bouwstenen en ontelbare plugins dat de website toegang geeft tot nieuwe functionaliteiten. Standaard wordt de website SEO vriendelijk gemaakt, geoptimaliseerd voor alle schermformaten en geoptimaliseerd op snelheid.

Optimalisatie & onderhoud

We doen het voor jouw tevredenheid. De website gaat pas live wanneer jij helemaal tevreden bent, voor minder doen we het niet! Zodra de website live gaat zijn we nog niet klaar. Je hebt namelijk twee keuzes: zelf alles bijhouden of wij houden voor jou het oogje in het zeil.

Belangrijk is dat de website goed blijft functioneren. De digitale wereld verandert constant. Wat vandaag werkt kan morgen al achterhaald zijn. We houden dagelijks bij hoe het gaat met de website. Wij voorzien de website met beveiliging en maken periodieke back-ups. Nieuwe functionaliteiten voor WordPress en de plugins worden snel bijgewerkt.

website-laten-maken-eindhoven
full-service-internetbureau

Heb je een project of samenwerking in gedachte?