Webdesign Eindhoven

Goed webdesign heeft de juiste uitstraling, de juiste functionaliteiten en één dat aansluit bij jou. Je wilt de juiste indruk achterlaten aan de bezoekers. Wij vinden het belangrijk dat de gebruikers van jouw website zo efficiënt mogelijk hun doelen kan bereiken. Campfire Media denkt aan de gebruiker; wij ontwerpen gebruikersgericht.

Webdesign bij Campfire Media

gebruikersgericht, overtuigend en toekomstbestendig.

De website is een essentieel component van jouw merk. Het maakt onderdeel uit van jouw online aanwezigheid. Onze ontwerpers graven diep om te achterhalen wat de ins-and-outs zijn van jouw branche. Samen met jou kennis komen wij te weten waar de gebruikers op zoek naar zijn. Hier spelen wij op in. Wij leveren een ontwerp die de gebruikers een meeslepende digitale ervaring kunnen geven.

Jouw website moet goed kunnen functioneren op alle schermformaten. Dat doen wij door het formaat van de website dynamisch aan te passen voor de telefoon, tablet en computer. Zonder enige negatieve impact op de snelheid, inhoud, ontwerp of functionaliteit.

Mobile First

webdesign maar meer gebruikersgericht

De kans is groot dat de gebruikers van jouw website niet altijd achter een computer zit. Tegenwoordig worden websites meer bezocht op de telefoon. Jouw website moet er ook geschikt voor zijn. Een telefoon heeft vele beperkingen tegenover een computer, zoals schermformaat en werkgeheugen. Je kan geen foto’s en video’s tonen op al te hoge resoluties. Het aantal elementen kan ook niet teveel zijn. Hiermee vertraag je de snelheid en dit heeft allemaal invloed op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Met mobile-first ontwerpen zijn wij als het ware gedwongen om jouw belangrijkste boodschap naar boven te brengen.

Een goed functionerende mobiele website verbetert immers je positie in de zoekresultaten. Algoritmes van zoekmachines geven prioriteit aan websites die een mobielvriendelijke benadering hebben. Zoekmachines geven de pagina’s meer prioriteit wanneer deze geoptimaliseerd zijn voor alle schermformaten.

Daarom hanteren wij de ‘Mobile-first’ aanpak. Het heeft niet alleen voordelen voor de bezoekers maar ook voor jou.

webdesign-eindhoven

Content is alles

“less is more, keep it simple”

Wil je goed scoren op Google en de gebruikers van je website overtuigen naar klanten? Dan moet je zo veel mogelijk relevante content publiceren. Hoe meer content, hoe groter de kans dat je gevonden kan worden. Zoekmachines kijken wat je hebt. Heb je niks, dan scoor je ook niet.

Doordat websites meer bezocht worden op de telefoon kan je een pagina niet volzetten met te veel inhoud. Hoe meer je erop zet, hoe langer het duurt met laden. Daarnaast zijn mensen ongeduldig, als je ze niet geeft wat ze willen vertrekken ze.

Je moet de gebruikers kunnen geven wat ze willen en meer niet. Heb je van een onderwerp content dat niet helemaal aansluit? Mooi, want daar maken wij een nieuwe pagina van. Met mobile-first ontwerpen wil je de boodschap zo goed en zo simpel mogelijk overbrengen.

full-service-internetbureau

Heb je een project of samenwerking in gedachte?