onze aanpak

Onze aanpak

Wij plannen, ontwerpen en ontwikkelen moderne responsive WordPress websites die jou helpen groeien in de digitale wereld. Onze multidisciplinaire team is opgebouwd uit digitale experts. Wij experimenteren en meten voor betere resultaten en passen ons aan jouw situatie.

Jouw feedback is voor ons goud. Wij werken met de Agile Scrum methode. Dit houdt in dat je in korte sprints resultaten gaat zien en een eindproduct gaat krijgen waar je trots op kan zijn.

Verkenning

Doelen opstellen

Of je nu meer omzet wilt maken met een webshop of wil bijdragen aan de samenleving: elk doel vraagt om een andere oplossing.

Wij starten altijd met jouw verhaal. Wij gaan vaststellen wie jij bent, waar je voor staat, wat voor boodschap wil je overbrengen aan jouw doelgroep, etc. 

Wij leren jou beter kennen en kunnen wij vanuit jouw perspectief naar jouw doel, product, dienst en doelgroep kijken.

Inventarisatie

Wanneer jouw verhaal duidelijk is, inventariseren wij wat we al hebben en wat we nodig hebben.

Heb je al de domeinnaam en een hosting? Zo niet dan kunnen wij jou altijd hiermee bijstaan. Wat voor inhoud heb je al op het gebied van teksten, foto’s, videos etc. En wat moet er nog opgesteld worden?

Dit is belangrijk voor het functioneel ontwerp, dat is de blauwdruk voor jouw website.

Functioneel ontwerp

De bouwplan voor jouw website. In dit functioneel ontwerp staat opgesteld wat en waar de elementen komen te staan. Zo zie je de verhoudingen tussen tekst en beeld en kunnen we elementen verplaatsen waar nodig.

De prioriteiten en deadlines stellen we samen op en kunnen we mee aan de gang.

User Experience

User experience (gebruikerservaring) is de interactie tussen de website en de bezoeker. Wij kijken vanuit het perspectief van de bezoeker. Wij letten op gebruiksvriendelijkheid, logica en toegankelijkheid. Hoe gebruikt de bezoeker de website en wat voor gevoel heeft de bezoeker uiteindelijk aan overgehouden

Vrijwel niemand werkt tegenwoordig met alleen één schermformaat, soms werk je achter de computer en soms bekijk je iets snel op de smartphone. De gebruikerservaring moet op alle schermformaten op elkaar aansluiten.

 Webdesign

Geen saaie ontwerpen

Wij begrijpen het heel goed. Je wilt meer dan alleen jouw boodschap overbrengen, je wilt iets van jezelf delen. Een website waar je trots op kan zijn en wil delen aan de wereld. Het mag dan natuurlijk geen standaard statische ontwerp zijn, wij maken het wat levendiger; lichtgewicht animaties en elementen die uniek zijn aan jou. 

Content is king

Je kan een schitterende website hebben maar als het inhoud niet bij aansluit heb je er ook niet zo veel aan. Zo denkt Google er ook over. Wil je goed scoren op Google of ieder ander zoekmachine dan moet jouw inhoud ook top zijn.

 Webdevelopment

WordPress

Wij ontwikkelen onze website voornamelijk met WordPress. WordPress is een Content Management System (CMS) waarmee je een website kan maken en wijzigen met minimale kennis in coderen. Het heeft een relatief lage leercurve, het is gebruiksvriendelijk en flexibel in het uitbreiden van de website.

Responsive en snel

Iedereen is tegenwoordig ongeduldig. Niemand wilt te lang wachten tot de website is geladen, wij ook. Daarom leggen wij extra aandacht op de snelheid van de website. Niet alleen de snelheid is belangrijk maar het moet ook goed werken op jouw smartphone.

Beheer en onderhoud

Je hebt een website maar wie houdt er een oogje in het zeil? Hoe zit het met de updates, beveiliging, backups en wat als je gehacked wordt? En wat gebeurt er als je niks doet. De website onderhouden is van belang als het gaat om snelheid, veiligheid en stabiliteit.

Niet iedereen wilt zich bezighouden met de website. Je hebt wel andere dingen te doen. Dat snappen wij heel goed. Daarom is het mogelijk dat wij het voor jou doen.

Content optimaliseren

De content van de website aanpassen, of nieuwe content toevoegen? Noem het maar op: nieuwe foto’s, een blog starten of zelfs een webshop toevoegen aan de huidige website.

Of je wilt de vindbaarheid van de website verbeteren. Geen enkel probleem, wij regelen het voor je.

Updates, beveiliging en backups

Wij zorgen ervoor dat jouw website werkt en blijft werken. Dit houdt in dat wij stabiele updates bijwerken zodra ze beschikbaar zijn, 24-uurs draaiende beveiliging, inloggen met 2FA (tweefactor-authenticatie) en dagelijks, wekelijks of maandelijks een backup aanmaken.

De frequentie in backups hangt af van jouw website. Heb je een website waar veel gebeurd, zoals een webshop of een actieve blog, dan raden wij een dagelijkse backup aan.

full-service-internetbureau

Heb je een project of samenwerking in gedachte?