ons werk

Ons werk

Wij plannen, ontwerpen en ontwikkelen professionele WordPress websites gefocused op jouw verhaal. Doordacht, snel, gebruiksvriendelijk en werkend op alle schermformaten. Ontdek zelf hoe we organisaties helpen in hun digitale groei met onze websites.

Ensou

Ensou

Iedereen komt wel eens vast te zitten in het leven. Je weet niet wat je moet doen. Doe je niks, dan kunnen dit gevolgen hebben op je gezondheid. Stress, burn-out, negtieve gedachten, etc. De vraag is:”Wat kan je er aan doen?” Waar begin je en hoe begin je?

Ensou biedt persoonlijke coaching aan. Jouw situatie onder de loep, je gaat inzichten krijgen hoe je verder kan ontwikkelen naar een persoon met meer geluk.

ensou-web

Ai Ki Sports

Ai Ki Sports

De trend van nu: gezonder leven en meer bewegen.

Doe je dat thuis of kies je voor een sportschool. Maar hoe kies je de juiste sportschool. Kies je één in de buurt, kijk je naar de prijs, wat ze aanbieden of zijn er wel trainers die weten waar ze het over hebben?

Ai Ki Sports is geen reguliere sportschool. Er is altijd een professionele trainer aanwezig. Zo leer je meer over de juiste uitvoering en loop je geen blessures op. Heb je al last van een beperkte beweging? Ai Ki Sports is ook de perfecte plaats voor revalidatie.

Aikisports

Tomchair

Tomchair

Wanneer je opzoek bent naar een professionele bedrijfsstoel ga je al gauw naar de Ikea. Wil jij werkelijk ook een stoel die jouw buren ook hebben?

Bij de ontwikkeling van producten stelt Tomchair gebruiksgemak, gebruiksvriendelijkheid en design voorop. De producten moeten het leven gemakkelijker en gezelliger maken. Met speerpunten als innovatie en design zorgt Tomchair ervoor dat zijn voorop lopen in de markt.

Tomchair

Buro Steyn Schalkx

Buro Steyn Schalkx

Ware expert grafische vormgever Steyn Schalkx maakt unieke ontwerpen. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft hij de overgang meegemaakt van analoog naar digitaal. Met zijn ervaring heeft hij een andere blik op design. Geinspireerd door de natuur blijft hij zich innoveren en ontwerpt hij producten waar je aan het denken zal zetten.

Schalkx-2020logo-web
full-service-internetbureau

Heb je een project of samenwerking in gedachte?