Over Ons

Campfire Media is een full service internetbureau gevestigd in Eindhoven. Onze specialisme is jou blijven verrassen met creatieve en unieke websites. Met een multidisciplinaire team van ambitieuze en gedreven freelance professionals werken wij aan oplossingen voor interessante online vraagstukken.

Internetbureau Eindhoven.

De digitale wereld groeit snel. Wil je jouw online aanwezigheid aan iemand overlaten die na een project zegt: “Houdoe-en-bedankt”? Of een partner die met jou meedenkt over de nieuwe ontwikkelingen. En alles bij de hand houdt na het project, zoals de back-ups en onderhoud. Kortom, wij nemen jouw taken uit handen. 

Alles is transparant.

Wij hebben een hekel aan mooie praatjes zonder resultaten. Gaat er iets niet werken? Dan zeggen we dat. Hetzelfde verwachten wij dat ook van jou. Zie jij dingen wat niet klopt of wil je iets anders hebben. Laat het aan ons weten. Waar sommige mensen een hekel hebben aan feedback zijn wij er juist dol op. Zo blijven wij op één lijn en werken wij samen naar hetzelfde doel.

Samen de digitale groei doorbreken.

Digitale groei kan je niet verwachten binnen één dag. Het is een proces dat eenmaal meer tijd nodig heeft. Door samen aan de slag te gaan, de kansen te benutten en voorop de concurrentie te lopen is digitale groei vanzelfsprekend. Wij leren elke dag bij, zodat we nieuwe technologische ontwikkelen voor jou kunnen toepassen.

Out-of-the-box.

Wanneer je met ons samenwerkt leren we je steeds beter kennen. Zo kunnen we met nieuwe ideeën komen die jouw merk verder kan laten groeien. Vanuit jouw perspectief naar kansen zoeken om zo unieke digitale ervaringen te creëren. Zo maken we jouw merk elke dag een beetje sterker.

full-service-internetbureau

Heb je een project of samenwerking in gedachte?